Rólunk

 

Köszöntöm Önt honlapunkon!

Kérem engedje meg, hogy pár szóban bemutassam cégünk tevékenységét.

Mostanság nehezen értelmezhető  új adók, s bonyolult, hirtelen változó törvények sokasága a jellemző.Az útvesztőben nem könnyű eligazodni.
Ráadásul az ügyfelek többségének már volt negatív tapasztalata könyvelővel,vagy pénzügyi tanácsadóval, nap mint nap küzdünk magunk is a korábbi könyvelő , tanácsadó árnyoldalaival. A felkészületlen, "fapados" árakat nyújtó, csak "papírral" rendelkező könyvelők és mezei tanácsadók az egész szakma hitelét rontják, így ez sajnos ránk is kihat.

Mindezeket ellensúlyozva a ránk bízott vállalkozások sikeréhez a lehető legtöbbet próbáljuk meg hozzá tenni. Mindenki egyformán fontos, sőt nálunk az ügyfél nem csak számok halmaza, hanem partner, barát, szívügy; nincs megválaszolatlan kérdés (48 órán belül választ adunk az extrém kérdésekre is), szerződéssel vállalunk titoktartást, és anyagi felelősséget (felelősségbiztosítással) a munkánkért.

Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy lelket öntsünk ügyfeleinkbe, menedzseljük, s pozitív gondolkodásra ösztökéljük őket.A fenyegető újságcikkeket és híradásokat ellensúlyozva vigyázunk, hogy minél kevesebb negatív hatás érje az ügyfeleket, de mindeközben gondoskodunk róla, hogy tudomást szerezzenek kötelezettségeikről és lehetőségeikről. Ezt a célt szolgálja rendszeresen megjelenő hírlevelünk is, amely mindig érthető és az aktualitásokat tárgyalja.

Vállaljuk mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV szektor) teljes körű könyvelését(bérszámfejtéssel együtt), adóbevallások elkészítését (magányszemélyeknek is), adóhatóság előtti képviseletet, illetve ERP rendszerek bevezetését, paraméterezését az adott cégre.

Mi valóban megekeressük, és ajánljuk Önnek azokat a törvény adta lehetőségeket, amelyekkel adót tud megtakarítani!Nem hiszi? Tegyen egy próbát! Adóoptimalizálás felsőfokon irodánkkal!

Digitális (papírmentes) iroda vagyunk korszerű megoldásokkal az ügyfelek igényét (is) szem előtt tartva.

Honlapunkon Ön részletesen megismerheti cégünket, tevékenységünket, valamint szolgáltatásainkat. Ha ezek elnyerik tetszését, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, vagy lépjen velünk kapcsolatba akár a weblapon keresztül. További jó böngészést kívánok!

   

 Gábor Zoltán